Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 73 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 132 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 100 afisari
Mai multe retete

Ignama (yam), cruda - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 69.6 g
Aport caloric / Energic total 118 kcal
Aport energic 494 kJ
Proteine 1.53 g
Cenusa 0.82 g
Lipide / Grasimi (total) 0.17 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 27.88 g
Fibre (total) 4.1 g
Glucide / Zaharuri (total) 0.5 g
Minerale
Calciu, Ca 17 mg
Cupru, Cu 0.178 mg
Fier, Fe 0.54 mg
Fosfor, P 55 mg
Magneziu, Mg 21 mg
Mangan, Mn 0.397 mg
Potasiu, K 816 mg
Seleniu, Se 0.7 µg
Sodiu, Na 9 mg
Zinc, Zn 0.24 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 17.1 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.112 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.032 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.552 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.314 mg
Vitamina B6 0.293 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 23 µg
Vitamina B9 - Folat 23 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 23 µg
Vitamina A, IU 138 IU
Vitamina A, RAE 7 µg
Beta caroten 83 µg
Colina (total) 16.5 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.35 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 2.3 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.155 g
Acid glutamic 0.181 g
Alanină 0.063 g
Arginina 0.127 g
Cistina 0.019 g
Fenilalanina 0.071 g
Glicina 0.053 g
Histidina 0.034 g
Izoleucina 0.052 g
Leucina 0.096 g
Lizina 0.059 g
Metionina 0.021 g
Prolina 0.054 g
Serina 0.081 g
Tirozina 0.04 g
Treonina 0.054 g
Triptofan 0.012 g
Valina 0.062 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.037 g
16:0 0.034 g
18:0 0.004 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.006 g
18:1 0.006 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.076 g
18:2 0.064 g
18:3 0.012 g
Fitosteroli 10 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente