Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 73 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 132 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 100 afisari
Mai multe retete

Hrisca, crupe coapte, uscate - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 8.41 g
Aport caloric / Energic total 346 kcal
Aport energic 1448 kJ
Proteine 11.73 g
Cenusa 2.2 g
Lipide / Grasimi (total) 2.71 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 74.95 g
Fibre (total) 10.3 g
Minerale
Calciu, Ca 17 mg
Cupru, Cu 0.624 mg
Fier, Fe 2.47 mg
Fosfor, P 319 mg
Magneziu, Mg 221 mg
Mangan, Mn 1.618 mg
Potasiu, K 320 mg
Seleniu, Se 8.4 µg
Sodiu, Na 11 mg
Zinc, Zn 2.42 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.224 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.271 mg
Vitamina B3 - Niacina 5.135 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 1.233 mg
Vitamina B6 0.353 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 42 µg
Vitamina B9 - Folat 42 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 42 µg
Betaina 2.6 mg
Colina (total) 54.2 mg
Aminoacizi
Acid aspartic 1.003 g
Acid glutamic 1.811 g
Alanină 0.662 g
Arginina 0.869 g
Cistina 0.202 g
Fenilalanina 0.461 g
Glicina 0.912 g
Histidina 0.273 g
Izoleucina 0.441 g
Leucina 0.736 g
Lizina 0.595 g
Metionina 0.153 g
Prolina 0.449 g
Serina 0.606 g
Tirozina 0.213 g
Treonina 0.448 g
Triptofan 0.17 g
Valina 0.6 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.591 g
8:0 0.028 g
10:0 0.014 g
12:0 0.008 g
14:0 0.02 g
16:0 0.359 g
18:0 0.038 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.828 g
16:1 0.018 g
18:1 0.788 g
22:1 0.009 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.828 g
18:2 0.766 g
18:3 0.062 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente