Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 65 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 94 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Ghinda, uscata - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 5.06 g
Aport caloric / Energic total 509 kcal
Aport energic 2130 kJ
Proteine 8.1 g
Cenusa 1.78 g
Lipide / Grasimi (total) 31.41 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 53.66 g
Minerale
Calciu, Ca 54 mg
Cupru, Cu 0.818 mg
Fier, Fe 1.04 mg
Fosfor, P 103 mg
Magneziu, Mg 82 mg
Mangan, Mn 1.363 mg
Potasiu, K 709 mg
Zinc, Zn 0.67 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.149 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.154 mg
Vitamina B3 - Niacina 2.406 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.94 mg
Vitamina B6 0.695 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 115 µg
Vitamina B9 - Folat 115 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 115 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.837 g
Acid glutamic 1.299 g
Alanină 0.461 g
Arginina 0.623 g
Cistina 0.144 g
Fenilalanina 0.354 g
Glicina 0.376 g
Histidina 0.224 g
Izoleucina 0.376 g
Leucina 0.644 g
Lizina 0.505 g
Metionina 0.136 g
Prolina 0.324 g
Serina 0.344 g
Tirozina 0.246 g
Treonina 0.312 g
Triptofan 0.098 g
Valina 0.455 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 4.084 g
16:0 3.753 g
18:0 0.332 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 19.896 g
18:1 19.896 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 6.052 g
18:2 6.052 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente