Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 25 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 52 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 55 afisari
Mai multe retete

Ghinda, nepreparata (cruda) - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 27.9 g
Aport caloric / Energic total 387 kcal
Aport energic 1619 kJ
Proteine 6.15 g
Cenusa 1.35 g
Lipide / Grasimi (total) 23.86 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 40.75 g
Minerale
Calciu, Ca 41 mg
Cupru, Cu 0.621 mg
Fier, Fe 0.79 mg
Fosfor, P 79 mg
Magneziu, Mg 62 mg
Mangan, Mn 1.337 mg
Potasiu, K 539 mg
Zinc, Zn 0.51 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.112 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.118 mg
Vitamina B3 - Niacina 1.827 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.715 mg
Vitamina B6 0.528 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 87 µg
Vitamina B9 - Folat 87 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 87 µg
Vitamina A, IU 39 IU
Vitamina A, RAE 2 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.635 g
Acid glutamic 0.986 g
Alanină 0.35 g
Arginina 0.473 g
Cistina 0.109 g
Fenilalanina 0.269 g
Glicina 0.285 g
Histidina 0.17 g
Izoleucina 0.285 g
Leucina 0.489 g
Lizina 0.384 g
Metionina 0.103 g
Prolina 0.246 g
Serina 0.261 g
Tirozina 0.187 g
Treonina 0.236 g
Triptofan 0.074 g
Valina 0.345 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 3.102 g
16:0 2.85 g
18:0 0.252 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 15.109 g
18:1 15.109 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 4.596 g
18:2 4.596 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente