Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 73 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 132 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 100 afisari
Mai multe retete

Ghimbir, radacina, cruda - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 78.89 g
Aport caloric / Energic total 80 kcal
Aport energic 333 kJ
Proteine 1.82 g
Cenusa 0.77 g
Lipide / Grasimi (total) 0.75 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 17.77 g
Fibre (total) 2 g
Glucide / Zaharuri (total) 1.7 g
Minerale
Calciu, Ca 16 mg
Cupru, Cu 0.226 mg
Fier, Fe 0.6 mg
Fosfor, P 34 mg
Magneziu, Mg 43 mg
Mangan, Mn 0.229 mg
Potasiu, K 415 mg
Seleniu, Se 0.7 µg
Sodiu, Na 13 mg
Zinc, Zn 0.34 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 5 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.025 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.034 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.75 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.203 mg
Vitamina B6 0.16 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 11 µg
Vitamina B9 - Folat 11 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 11 µg
Colina (total) 28.8 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.26 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 0.1 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.208 g
Acid glutamic 0.162 g
Alanină 0.031 g
Arginina 0.043 g
Cistina 0.008 g
Fenilalanina 0.045 g
Glicina 0.043 g
Histidina 0.03 g
Izoleucina 0.051 g
Leucina 0.074 g
Lizina 0.057 g
Metionina 0.013 g
Prolina 0.041 g
Serina 0.045 g
Tirozina 0.02 g
Treonina 0.036 g
Triptofan 0.012 g
Valina 0.073 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.203 g
8:0 0.007 g
12:0 0.039 g
14:0 0.018 g
16:0 0.12 g
18:0 0.017 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.154 g
16:1 0.021 g
18:1 0.119 g
20:1 0.007 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.154 g
18:2 0.12 g
18:3 0.034 g
Fitosteroli 15 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente