Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 67 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 94 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Frunze de mustar, congelate, gatite, fierte, scurse, cu sare - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 93.8 g
Aport caloric / Energic total 19 kcal
Aport energic 78 kJ
Proteine 2.27 g
Cenusa 0.57 g
Lipide / Grasimi (total) 0.25 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 3.11 g
Fibre (total) 2.8 g
Glucide / Zaharuri (total) 0.32 g
Minerale
Calciu, Ca 101 mg
Cupru, Cu 0.058 mg
Fier, Fe 1.12 mg
Fosfor, P 24 mg
Magneziu, Mg 13 mg
Mangan, Mn 0.294 mg
Potasiu, K 139 mg
Seleniu, Se 0.6 µg
Sodiu, Na 261 mg
Zinc, Zn 0.2 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 13.8 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.04 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.053 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.258 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.016 mg
Vitamina B6 0.108 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 70 µg
Vitamina B9 - Folat 70 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 70 µg
Vitamina A, IU 7076 IU
Vitamina A, RAE 354 µg
Beta caroten 4246 µg
Luteina + zeaxantina 6672 µg
Betaina 0.2 mg
Colina (total) 0.3 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 1.35 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 335.1 µg
Aminoacizi
Arginina 0.166 g
Cistina 0.034 g
Fenilalanina 0.06 g
Histidina 0.041 g
Izoleucina 0.083 g
Leucina 0.07 g
Lizina 0.103 g
Metionina 0.021 g
Tirozina 0.12 g
Treonina 0.06 g
Triptofan 0.025 g
Valina 0.088 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.013 g
16:0 0.006 g
18:0 0.002 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.113 g
16:1 0.001 g
18:1 0.018 g
20:1 0.023 g
22:1 0.071 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.047 g
18:2 0.024 g
18:3 0.022 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente