Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 73 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 132 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 100 afisari
Mai multe retete

Fructul Feijoa, crud - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 83.28 g
Aport caloric / Energic total 61 kcal
Aport energic 254 kJ
Proteine 0.71 g
Cenusa 0.38 g
Lipide / Grasimi (total) 0.42 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 15.21 g
Fibre (total) 6.4 g
Glucide / Zaharuri (total) 8.2 g
Zaharoza 2.93 g
Glucoza (dextroza) 2.32 g
Fructoza 2.95 g
Minerale
Calciu, Ca 17 mg
Cupru, Cu 0.036 mg
Fier, Fe 0.14 mg
Fosfor, P 19 mg
Magneziu, Mg 9 mg
Mangan, Mn 0.084 mg
Potasiu, K 172 mg
Sodiu, Na 3 mg
Zinc, Zn 0.06 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 32.9 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.006 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.018 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.295 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.233 mg
Vitamina B6 0.067 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 23 µg
Vitamina B9 - Folat 23 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 23 µg
Vitamina A, IU 6 IU
Beta caroten 2 µg
Criptoxantina, beta 3 µg
Licopen 5 µg
Luteina + zeaxantina 27 µg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.16 mg
Tocoferol, gamma 0.03 mg
Tocotrienol, gamma 0.01 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 3.5 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.075 g
Acid glutamic 0.132 g
Alanină 0.038 g
Arginina 0.019 g
Cistina 0.007 g
Fenilalanina 0.019 g
Glicina 0.028 g
Histidina 0.009 g
Izoleucina 0.019 g
Leucina 0.028 g
Lizina 0.038 g
Metionina 0.007 g
Prolina 0.019 g
Serina 0.028 g
Tirozina 0.009 g
Treonina 0.019 g
Triptofan 0.007 g
Valina 0.019 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente