Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 78 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 145 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 104 afisari
Mai multe retete

Fasole, verde, la conserva - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 95.06 g
Aport caloric / Energic total 15 kcal
Aport energic 62 kJ
Proteine 0.72 g
Cenusa 0.77 g
Lipide / Grasimi (total) 0.17 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 3.27 g
Fibre (total) 1.5 g
Glucide / Zaharuri (total) 1.25 g
Minerale
Calciu, Ca 29 mg
Cupru, Cu 0.037 mg
Fier, Fe 1.02 mg
Fosfor, P 18 mg
Magneziu, Mg 13 mg
Mangan, Mn 0.205 mg
Potasiu, K 92 mg
Sodiu, Na 192 mg
Zinc, Zn 0.36 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 2.2 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.015 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.02 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.2 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.106 mg
Vitamina B6 0.03 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 26 µg
Vitamina B9 - Folat 26 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 26 µg
Vitamina A, IU 263 IU
Vitamina A, RAE 13 µg
Alpha caroten 116 µg
Beta caroten 91 µg
Criptoxantina, beta 18 µg
Luteina + zeaxantina 338 µg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.02 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 29 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.111 g
Acid glutamic 0.082 g
Alanină 0.037 g
Arginina 0.032 g
Cistina 0.008 g
Fenilalanina 0.029 g
Glicina 0.028 g
Histidina 0.015 g
Izoleucina 0.029 g
Leucina 0.049 g
Lizina 0.039 g
Metionina 0.009 g
Prolina 0.029 g
Serina 0.043 g
Tirozina 0.019 g
Treonina 0.035 g
Triptofan 0.008 g
Valina 0.04 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.04 g
16:0 0.033 g
18:0 0.005 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.007 g
18:1 0.007 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.09 g
18:2 0.035 g
18:3 0.055 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente