Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 78 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 145 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 104 afisari
Mai multe retete

Fasole, maro (kidney), boabe mature, incoltite, gatita, fiarta, scursa, cu sare - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 89.3 g
Aport caloric / Energic total 33 kcal
Aport energic 138 kJ
Proteine 4.83 g
Cenusa 0.58 g
Lipide / Grasimi (total) 0.58 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 4.72 g
Minerale
Calciu, Ca 19 mg
Cupru, Cu 0.174 mg
Fier, Fe 0.89 mg
Fosfor, P 38 mg
Magneziu, Mg 23 mg
Mangan, Mn 0.199 mg
Potasiu, K 194 mg
Seleniu, Se 0.6 µg
Sodiu, Na 243 mg
Zinc, Zn 0.44 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 35.6 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.362 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.273 mg
Vitamina B3 - Niacina 3.024 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.381 mg
Vitamina B6 0.093 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 47 µg
Vitamina B9 - Folat 47 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 47 µg
Vitamina A, IU 2 IU
Aminoacizi
Acid aspartic 0.628 g
Acid glutamic 0.589 g
Alanină 0.2 g
Arginina 0.263 g
Cistina 0.055 g
Fenilalanina 0.243 g
Glicina 0.166 g
Histidina 0.135 g
Izoleucina 0.214 g
Leucina 0.347 g
Lizina 0.275 g
Metionina 0.05 g
Prolina 0.195 g
Serina 0.258 g
Tirozina 0.166 g
Treonina 0.203 g
Triptofan 0.05 g
Valina 0.248 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.083 g
16:0 0.074 g
18:0 0.01 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.045 g
18:1 0.045 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.318 g
18:2 0.123 g
18:3 0.194 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente