Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 21 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 41 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 49 afisari
Mai multe retete

Fasole, maro (kidney), boabe mature, incoltite, cruda - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 90.7 g
Aport caloric / Energic total 29 kcal
Aport energic 121 kJ
Cenusa 0.5 g
Proteine 4.2 g
Lipide / Grasimi (total) 0.5 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 4.1 g
Minerale
Calciu, Ca 17 mg
Cupru, Cu 0.159 mg
Fier, Fe 0.81 mg
Fosfor, P 37 mg
Magneziu, Mg 21 mg
Mangan, Mn 0.182 mg
Potasiu, K 187 mg
Seleniu, Se 0.6 µg
Sodiu, Na 6 mg
Zinc, Zn 0.4 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 38.7 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.37 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.25 mg
Vitamina B3 - Niacina 2.92 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.368 mg
Vitamina B6 0.085 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 59 µg
Vitamina B9 - Folat 59 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 59 µg
Vitamina A, IU 2 IU
Aminoacizi
Acid aspartic 0.546 g
Acid glutamic 0.512 g
Alanină 0.174 g
Arginina 0.228 g
Cistina 0.048 g
Fenilalanina 0.212 g
Glicina 0.144 g
Histidina 0.118 g
Izoleucina 0.186 g
Leucina 0.302 g
Lizina 0.239 g
Metionina 0.044 g
Prolina 0.169 g
Serina 0.224 g
Tirozina 0.144 g
Treonina 0.176 g
Triptofan 0.044 g
Valina 0.216 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.072 g
16:0 0.064 g
18:0 0.009 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.039 g
18:1 0.039 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.276 g
18:2 0.107 g
18:3 0.169 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente