Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 78 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 145 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 104 afisari
Mai multe retete

Fasole, galbena, la conserva, scursa - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 93.3 g
Aport caloric / Energic total 20 kcal
Aport energic 84 kJ
Proteine 1.15 g
Cenusa 0.95 g
Lipide / Grasimi (total) 0.1 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 4.5 g
Fibre (total) 1.3 g
Glucide / Zaharuri (total) 0.78 g
Minerale
Calciu, Ca 26 mg
Cupru, Cu 0.038 mg
Fier, Fe 0.9 mg
Fosfor, P 19 mg
Magneziu, Mg 13 mg
Mangan, Mn 0.2 mg
Potasiu, K 109 mg
Seleniu, Se 0.4 µg
Sodiu, Na 251 mg
Zinc, Zn 0.29 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 4.8 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.015 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.056 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.201 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.129 mg
Vitamina B6 0.037 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 32 µg
Vitamina B9 - Folat 32 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 32 µg
Vitamina A, IU 105 IU
Vitamina A, RAE 5 µg
Beta caroten 63 µg
Luteina + zeaxantina 458 µg
Betaina 0.1 mg
Colina (total) 10.5 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.29 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 39.3 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.161 g
Acid glutamic 0.118 g
Alanină 0.053 g
Arginina 0.046 g
Cistina 0.011 g
Fenilalanina 0.042 g
Glicina 0.041 g
Histidina 0.022 g
Izoleucina 0.042 g
Leucina 0.071 g
Lizina 0.055 g
Metionina 0.014 g
Prolina 0.043 g
Serina 0.063 g
Tirozina 0.027 g
Treonina 0.05 g
Triptofan 0.012 g
Valina 0.057 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.022 g
16:0 0.019 g
18:0 0.003 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.004 g
18:1 0.004 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.051 g
18:2 0.019 g
18:3 0.031 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente