Ultimele retete

Placinta cu mere
RETETA

Placinta cu mere

Reteta postata de Maria · 408 afisari
Suc de trandafiri
RETETA

Suc de trandafiri

Reteta postata de Cuby.ro · 509 afisari
Humus clasic delicios
RETETA

Humus clasic delicios

Reteta postata de Andreea Mateias · 557 afisari
Mai multe retete

Faina de porumb, alba, imbogatita cu compusi bioactivi - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 9.79 g
Aport caloric / Energic total 363 kcal
Aport energic 1517 kJ
Proteine 8.46 g
Cenusa 1.48 g
Lipide / Grasimi (total) 3.69 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 76.59 g
Fibre (total) 6.4 g
Amidon 66 g
Glucide / Zaharuri (total) 1.61 g
Minerale
Calciu, Ca 138 mg
Cupru, Cu 0.209 mg
Fier, Fe 8.5 mg
Fosfor, P 231 mg
Magneziu, Mg 93 mg
Mangan, Mn 0.376 mg
Potasiu, K 262 mg
Seleniu, Se 10.5 µg
Sodiu, Na 5 mg
Zinc, Zn 1.8 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 1.475 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.805 mg
Vitamina B3 - Niacina 9.932 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.192 mg
Vitamina B6 0.475 mg
Vitamina B9 - Acid folic 133 µg
Vitamina B9 - Folat (total) 162 µg
Vitamina B9 - Folat 29 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 256 µg
Vitamina A, IU 5 IU
Beta caroten 2 µg
Criptoxantina, beta 2 µg
Luteina + zeaxantina 6 µg
Colina (total) 8.6 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.12 mg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.546 g
Acid glutamic 1.577 g
Alanină 0.635 g
Arginina 0.375 g
Cistina 0.182 g
Fenilalanina 0.411 g
Glicina 0.313 g
Histidina 0.26 g
Izoleucina 0.276 g
Leucina 1.025 g
Lizina 0.219 g
Metionina 0.167 g
Prolina 0.676 g
Serina 0.416 g
Tirozina 0.229 g
Treonina 0.245 g
Triptofan 0.062 g
Valina 0.38 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.532 g
16:0 0.453 g
18:0 0.06 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.997 g
16:1 0.003 g
18:1 0.994 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 1.724 g
18:2 1.672 g
18:3 0.052 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente