Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 50 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 71 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 72 afisari
Mai multe retete

Cartofi, prajiti (french), paie foarte subtiri, sare adaugata la procesare, congelati - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 64.51 g
Aport caloric / Energic total 163 kcal
Aport energic 683 kJ
Proteine 2.16 g
Cenusa 1.5 g
Lipide / Grasimi (total) 6.24 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 25.59 g
Fibre (total) 2.3 g
Amidon 17.07 g
Glucide / Zaharuri (total) 0.2 g
Zaharoza 0.07 g
Glucoza (dextroza) 0.12 g
Minerale
Calciu, Ca 11 mg
Cupru, Cu 0.11 mg
Fier, Fe 0.72 mg
Fosfor, P 90 mg
Magneziu, Mg 21 mg
Mangan, Mn 0.155 mg
Potasiu, K 379 mg
Seleniu, Se 0.5 µg
Sodiu, Na 323 mg
Zinc, Zn 0.36 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 12.3 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.09 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.034 mg
Vitamina B3 - Niacina 1.97 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.498 mg
Vitamina B6 0.17 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 36 µg
Vitamina B9 - Folat 36 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 36 µg
Vitamina A, IU 4 IU
Beta caroten 2 µg
Luteina + zeaxantina 14 µg
Colina (total) 20.8 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.12 mg
Tocoferol, beta 0.01 mg
Tocoferol, gamma 0.4 mg
Tocoferol, delta 0.56 mg
Tocotrienol, alfa 0.02 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 2.6 µg
Vitamina K (menadiona - K3) 15.9 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.478 g
Acid glutamic 0.385 g
Alanină 0.088 g
Arginina 0.125 g
Cistina 0.034 g
Fenilalanina 0.092 g
Glicina 0.071 g
Histidina 0.044 g
Izoleucina 0.076 g
Leucina 0.126 g
Lizina 0.127 g
Metionina 0.034 g
Prolina 0.079 g
Serina 0.094 g
Tirozina 0.074 g
Treonina 0.075 g
Triptofan 0.019 g
Valina 0.119 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 1.371 g
16:0 0.622 g
18:0 0.494 g
20:0 0.021 g
22:0 0.019 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 3.754 g
16:1 0.01 g
18:1 3.732 g
20:1 0.012 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.307 g
18:2 0.286 g
18:3 0.02 g
18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.02 g
Acizi grasi trans (total) 0.14 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente