Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 65 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 94 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Cartofi, la cuptorul cu microunde, gatiti, in coaja, miez si coaja, cu sare - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 72.04 g
Aport caloric / Energic total 105 kcal
Aport energic 441 kJ
Proteine 2.44 g
Cenusa 1.18 g
Lipide / Grasimi (total) 0.1 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 24.24 g
Fibre (total) 2.3 g
Minerale
Calciu, Ca 11 mg
Cupru, Cu 0.334 mg
Fier, Fe 1.24 mg
Fosfor, P 105 mg
Magneziu, Mg 27 mg
Mangan, Mn 0.292 mg
Potasiu, K 447 mg
Seleniu, Se 0.4 µg
Sodiu, Na 244 mg
Zinc, Zn 0.36 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 15.1 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.12 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.032 mg
Vitamina B3 - Niacina 1.714 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.454 mg
Vitamina B6 0.344 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 12 µg
Vitamina B9 - Folat 12 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 12 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.598 g
Acid glutamic 0.41 g
Alanină 0.075 g
Arginina 0.113 g
Cistina 0.031 g
Fenilalanina 0.109 g
Glicina 0.073 g
Histidina 0.054 g
Izoleucina 0.099 g
Leucina 0.147 g
Lizina 0.149 g
Metionina 0.039 g
Prolina 0.088 g
Serina 0.106 g
Tirozina 0.091 g
Treonina 0.089 g
Triptofan 0.038 g
Valina 0.138 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.026 g
10:0 0.001 g
12:0 0.003 g
14:0 0.001 g
16:0 0.016 g
18:0 0.004 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.002 g
16:1 0.001 g
18:1 0.001 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.043 g
18:2 0.032 g
18:3 0.01 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente