Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 65 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 94 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Cartofi, congelati, intregi, gatiti, fierti, scursi, cu sare - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 82.8 g
Aport caloric / Energic total 63 kcal
Aport energic 262 kJ
Proteine 1.98 g
Cenusa 1.16 g
Lipide / Grasimi (total) 0.13 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 13.93 g
Fibre (total) 1.4 g
Minerale
Calciu, Ca 7 mg
Cupru, Cu 0.078 mg
Fier, Fe 0.84 mg
Fosfor, P 26 mg
Magneziu, Mg 11 mg
Mangan, Mn 0.185 mg
Potasiu, K 287 mg
Seleniu, Se 0.2 µg
Sodiu, Na 256 mg
Zinc, Zn 0.25 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 9.4 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.102 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.025 mg
Vitamina B3 - Niacina 1.326 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.28 mg
Vitamina B6 0.202 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 8 µg
Vitamina B9 - Folat 8 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 8 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.483 g
Acid glutamic 0.331 g
Alanină 0.061 g
Arginina 0.091 g
Cistina 0.025 g
Fenilalanina 0.088 g
Glicina 0.059 g
Histidina 0.043 g
Izoleucina 0.08 g
Leucina 0.119 g
Lizina 0.12 g
Metionina 0.031 g
Prolina 0.071 g
Serina 0.086 g
Tirozina 0.073 g
Treonina 0.072 g
Triptofan 0.031 g
Valina 0.111 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.034 g
10:0 0.001 g
12:0 0.004 g
14:0 0.001 g
16:0 0.021 g
18:0 0.005 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.003 g
16:1 0.001 g
18:1 0.001 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.056 g
18:2 0.042 g
18:3 0.013 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente