Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 65 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 94 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Cartof dulce, gatit, copt cu coaja, miez, cu sare - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 75.78 g
Aport caloric / Energic total 90 kcal
Aport energic 378 kJ
Proteine 2.01 g
Cenusa 1.35 g
Lipide / Grasimi (total) 0.15 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 20.71 g
Fibre (total) 3.3 g
Amidon 7.05 g
Glucide / Zaharuri (total) 6.48 g
Zaharoza 2.28 g
Glucoza (dextroza) 0.57 g
Fructoza 0.5 g
Maltoza 3.12 g
Minerale
Calciu, Ca 38 mg
Cupru, Cu 0.161 mg
Fier, Fe 0.69 mg
Fosfor, P 54 mg
Magneziu, Mg 27 mg
Mangan, Mn 0.497 mg
Potasiu, K 475 mg
Seleniu, Se 0.2 µg
Sodiu, Na 246 mg
Zinc, Zn 0.32 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 19.6 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.107 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.106 mg
Vitamina B3 - Niacina 1.487 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.884 mg
Vitamina B6 0.286 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 6 µg
Vitamina B9 - Folat 6 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 6 µg
Betaina 34.6 mg
Colina (total) 13.1 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.71 mg
Tocoferol, gamma 0.01 mg
Tocotrienol, alfa 0.02 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 2.3 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.488 g
Acid glutamic 0.198 g
Alanină 0.099 g
Arginina 0.07 g
Cistina 0.028 g
Fenilalanina 0.114 g
Glicina 0.081 g
Histidina 0.039 g
Izoleucina 0.07 g
Leucina 0.118 g
Lizina 0.084 g
Metionina 0.037 g
Prolina 0.067 g
Serina 0.113 g
Tirozina 0.044 g
Treonina 0.107 g
Triptofan 0.04 g
Valina 0.11 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.052 g
16:0 0.05 g
18:0 0.002 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.002 g
18:1 0.002 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.092 g
18:2 0.09 g
18:3 0.006 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente