Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 67 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 94 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Bulgur gatit - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 77.76 g
Aport caloric / Energic total 83 kcal
Aport energic 347 kJ
Proteine 3.08 g
Cenusa 0.34 g
Lipide / Grasimi (total) 0.24 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 18.58 g
Fibre (total) 4.5 g
Glucide / Zaharuri (total) 0.1 g
Minerale
Calciu, Ca 10 mg
Cupru, Cu 0.075 mg
Fier, Fe 0.96 mg
Fosfor, P 40 mg
Magneziu, Mg 32 mg
Mangan, Mn 0.609 mg
Potasiu, K 68 mg
Seleniu, Se 0.6 µg
Sodiu, Na 5 mg
Zinc, Zn 0.57 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.057 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.028 mg
Vitamina B3 - Niacina 1 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.344 mg
Vitamina B6 0.083 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 18 µg
Vitamina B9 - Folat 18 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 18 µg
Vitamina A, IU 2 IU
Beta caroten 1 µg
Luteina + zeaxantina 54 µg
Betaina 83.4 mg
Colina (total) 6.9 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.01 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 0.5 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.158 g
Acid glutamic 0.973 g
Alanină 0.109 g
Arginina 0.144 g
Cistina 0.071 g
Fenilalanina 0.145 g
Glicina 0.124 g
Histidina 0.071 g
Izoleucina 0.114 g
Leucina 0.208 g
Lizina 0.085 g
Metionina 0.048 g
Prolina 0.32 g
Serina 0.145 g
Tirozina 0.09 g
Treonina 0.089 g
Triptofan 0.048 g
Valina 0.139 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.042 g
8:0 0.002 g
16:0 0.037 g
18:0 0.002 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.031 g
16:1 0.001 g
18:1 0.03 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.098 g
18:2 0.094 g
18:3 0.004 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente