Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 68 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 97 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Bulgur - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 9 g
Aport caloric / Energic total 342 kcal
Aport energic 1431 kJ
Proteine 12.29 g
Cenusa 1.51 g
Lipide / Grasimi (total) 1.33 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 75.87 g
Fibre (total) 12.5 g
Glucide / Zaharuri (total) 0.41 g
Minerale
Calciu, Ca 35 mg
Cupru, Cu 0.335 mg
Fier, Fe 2.46 mg
Fosfor, P 300 mg
Magneziu, Mg 164 mg
Mangan, Mn 3.048 mg
Potasiu, K 410 mg
Seleniu, Se 2.3 µg
Sodiu, Na 17 mg
Zinc, Zn 1.93 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.232 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.115 mg
Vitamina B3 - Niacina 5.114 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 1.045 mg
Vitamina B6 0.342 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 27 µg
Vitamina B9 - Folat 27 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 27 µg
Vitamina A, IU 9 IU
Beta caroten 5 µg
Luteina + zeaxantina 220 µg
Colina (total) 28.1 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.06 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 1.9 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.63 g
Acid glutamic 3.878 g
Alanină 0.436 g
Arginina 0.575 g
Cistina 0.285 g
Fenilalanina 0.58 g
Glicina 0.495 g
Histidina 0.285 g
Izoleucina 0.455 g
Leucina 0.83 g
Lizina 0.339 g
Metionina 0.19 g
Prolina 1.275 g
Serina 0.58 g
Tirozina 0.358 g
Treonina 0.354 g
Triptofan 0.19 g
Valina 0.554 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.232 g
8:0 0.013 g
14:0 0.001 g
16:0 0.203 g
18:0 0.011 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.173 g
16:1 0.007 g
18:1 0.166 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.541 g
18:2 0.518 g
18:3 0.023 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente