Ultimele retete

Placinta cu mere
RETETA

Placinta cu mere

Reteta postata de Maria · 378 afisari
Suc de trandafiri
RETETA

Suc de trandafiri

Reteta postata de Cuby.ro · 474 afisari
Humus clasic delicios
RETETA

Humus clasic delicios

Reteta postata de Andreea Mateias · 524 afisari
Mai multe retete

Branza, parmezan, razuita uscata, grasime redusa - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 50.6 g
Aport caloric / Energic total 265 kcal
Aport energic 1111 kJ
Proteine 20 g
Cenusa 8.03 g
Lipide / Grasimi (total) 20 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 1.37 g
Minerale
Calciu, Ca 1109 mg
Cupru, Cu 0.238 mg
Fier, Fe 0.9 mg
Fosfor, P 729 mg
Magneziu, Mg 38 mg
Mangan, Mn 0.085 mg
Potasiu, K 125 mg
Seleniu, Se 17.7 µg
Sodiu, Na 1529 mg
Zinc, Zn 3.87 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.029 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.486 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.114 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.325 mg
Vitamina B6 0.049 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 10 µg
Vitamina B9 - Folat 10 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 10 µg
Vitamina B12 2.26 µg
Vitamina D 15 IU
Vitamina D (D2 + D3) 0.4 µg
Vitamina D3 - Colecalciferol 0.4 µg
Vitamina A, IU 605 IU
Vitamina A, RAE 160 µg
Vitamina A1 - Retinol 156 µg
Beta caroten 51 µg
Colina (total) 20.7 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.17 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 1.7 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 1.963 g
Acid glutamic 7.279 g
Alanină 0.956 g
Arginina 1.324 g
Cistina 0.028 g
Fenilalanina 1.604 g
Glicina 0.598 g
Histidina 0.752 g
Izoleucina 1.2 g
Leucina 2.983 g
Lizina 2.459 g
Metionina 0.369 g
Prolina 3.231 g
Serina 1.614 g
Tirozina 1.968 g
Treonina 1.519 g
Triptofan 0.24 g
Valina 1.498 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 13.317 g
4:0 1.054 g
6:0 0.395 g
8:0 0.211 g
10:0 0.526 g
12:0 0.709 g
14:0 2.362 g
16:0 5.653 g
18:0 1.868 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 6.098 g
16:1 0.32 g
18:1 5.402 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.462 g
18:2 0.221 g
18:3 0.241 g
Colesterol 88 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente