Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 21 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 42 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 50 afisari
Mai multe retete

Branza, parmezan, maruntita - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 25 g
Aport caloric / Energic total 415 kcal
Aport energic 1737 kJ
Proteine 37.86 g
Cenusa 6.39 g
Lipide / Grasimi (total) 27.34 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 3.41 g
Glucide / Zaharuri (total) 0.9 g
Minerale
Calciu, Ca 1253 mg
Cupru, Cu 0.037 mg
Fier, Fe 0.87 mg
Fosfor, P 735 mg
Magneziu, Mg 51 mg
Mangan, Mn 0.023 mg
Potasiu, K 97 mg
Seleniu, Se 23.9 µg
Sodiu, Na 1696 mg
Zinc, Zn 3.19 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.041 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.352 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.287 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.527 mg
Vitamina B6 0.105 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 8 µg
Vitamina B9 - Folat 8 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 8 µg
Vitamina B12 1.4 µg
Vitamina D 21 IU
Vitamina D (D2 + D3) 0.5 µg
Vitamina D3 - Colecalciferol 0.5 µg
Vitamina A, IU 865 IU
Vitamina A, RAE 229 µg
Vitamina A1 - Retinol 223 µg
Beta caroten 73 µg
Colina (total) 15.4 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.25 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 1.9 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 2.599 g
Acid glutamic 9.543 g
Alanină 1.218 g
Arginina 1.531 g
Cistina 0.274 g
Fenilalanina 2.234 g
Glicina 0.723 g
Histidina 1.609 g
Izoleucina 2.202 g
Leucina 4.013 g
Lizina 3.843 g
Metionina 1.114 g
Prolina 4.86 g
Serina 2.404 g
Tirozina 2.319 g
Treonina 1.531 g
Triptofan 0.56 g
Valina 2.853 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 17.37 g
4:0 1.375 g
6:0 0.515 g
8:0 0.275 g
10:0 0.686 g
12:0 0.92 g
14:0 3.079 g
16:0 7.378 g
18:0 2.432 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 8.734 g
16:1 0.458 g
18:1 7.05 g
20:1 0.177 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.661 g
18:2 0.29 g
18:3 0.345 g
Colesterol 72 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente