Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 73 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 132 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 100 afisari
Mai multe retete

Branza, mozzarella, ambalata la umididate scazuta, degresata, maruntita - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 44.81 g
Aport caloric / Energic total 304 kcal
Aport energic 1273 kJ
Proteine 23.63 g
Cenusa 3.78 g
Lipide / Grasimi (total) 19.72 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 8.06 g
Glucide / Zaharuri (total) 2.24 g
Lactoza 1.45 g
Galactoza 0.75 g
Minerale
Calciu, Ca 716 mg
Cupru, Cu 0.034 mg
Fier, Fe 0.23 mg
Fosfor, P 537 mg
Magneziu, Mg 29 mg
Mangan, Mn 0.041 mg
Potasiu, K 131 mg
Seleniu, Se 26.8 µg
Sodiu, Na 682 mg
Zinc, Zn 3.61 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.029 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.367 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.151 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.508 mg
Vitamina B6 0.111 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 27 µg
Vitamina B9 - Folat 27 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 27 µg
Vitamina B12 1.33 µg
Vitamina D 14 IU
Vitamina D (D2 + D3) 0.4 µg
Vitamina D3 - Colecalciferol 0.4 µg
Vitamina A, IU 846 IU
Vitamina A, RAE 254 µg
Vitamina A1 - Retinol 254 µg
Betaina 0.7 mg
Colina (total) 14.2 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.49 mg
Tocoferol, gamma 0.02 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 1.3 µg
Vitamina K (menachinona - MK4) 4.1 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 1.923 g
Acid glutamic 5.53 g
Alanină 0.816 g
Arginina 1.056 g
Cistina 0.14 g
Fenilalanina 1.227 g
Glicina 0.472 g
Histidina 0.692 g
Izoleucina 1.256 g
Leucina 2.372 g
Lizina 1.985 g
Metionina 0.572 g
Prolina 2.612 g
Serina 1.358 g
Tirozina 1.283 g
Treonina 1.063 g
Triptofan 0.312 g
Valina 1.589 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 11.472 g
4:0 0.396 g
6:0 0.335 g
8:0 0.209 g
10:0 0.503 g
12:0 0.573 g
14:0 1.842 g
15:0 0.192 g
16:0 5.201 g
17:0 0.116 g
18:0 2.066 g
20:0 0.028 g
22:0 0.007 g
24:0 0.005 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 5.104 g
14:1 0.181 g
16:1 0.292 g
16:1 c 0.238 g
17:1 0.037 g
18:1 4.558 g
18:1 c 4.043 g
20:1 0.036 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.861 g
18:2 0.706 g
18:2 CLAs 0.097 g
18:2 n-6 c,c 0.471 g
18:3 0.076 g
18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.073 g
18:3i 0.002 g
20:2 n-6 c,c 0.005 g
20:3 0.022 g
20:3 n-6 0.021 g
20:4 0.03 g
20:5 n-3 (EPA) 0.006 g
22:4 0.006 g
22:5 n-3 (DPA) 0.011 g
Acizi grasi trans (total) 0.709 g
Acizii grasi trans-monoenoici (total) 0.569 g
18:2 t 0.138 g
16:1 t 0.054 g
18:1 t 0.515 g
Acizii grasi trans-polienoici (total) 0.14 g
Colesterol 65 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente