Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 68 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 97 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Branza, mozzarella, ambalata la umididate scazuta, degresata - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 47.07 g
Aport caloric / Energic total 295 kcal
Aport energic 1236 kJ
Proteine 23.75 g
Cenusa 3.83 g
Lipide / Grasimi (total) 19.78 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 5.58 g
Glucide / Zaharuri (total) 1.9 g
Lactoza 1.12 g
Galactoza 0.78 g
Minerale
Calciu, Ca 697 mg
Cupru, Cu 0.033 mg
Fier, Fe 0.22 mg
Fosfor, P 548 mg
Magneziu, Mg 27 mg
Mangan, Mn 0.039 mg
Potasiu, K 188 mg
Seleniu, Se 27.6 µg
Sodiu, Na 666 mg
Zinc, Zn 3.62 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.024 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.353 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.111 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.429 mg
Vitamina B6 0.1 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 27 µg
Vitamina B9 - Folat 27 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 27 µg
Vitamina B12 1.68 µg
Vitamina D 15 IU
Vitamina D (D2 + D3) 0.4 µg
Vitamina D3 - Colecalciferol 0.4 µg
Vitamina A, IU 829 IU
Vitamina A, RAE 227 µg
Vitamina A1 - Retinol 223 µg
Beta caroten 51 µg
Betaina 0.7 mg
Colina (total) 14.2 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.5 mg
Tocoferol, gamma 0.03 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 1.3 µg
Vitamina K (menachinona - MK4) 4.1 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 1.749 g
Acid glutamic 4.776 g
Alanină 0.757 g
Arginina 0.551 g
Cistina 0.124 g
Fenilalanina 1.083 g
Glicina 0.551 g
Histidina 0.551 g
Izoleucina 1.216 g
Leucina 1.956 g
Lizina 1.034 g
Metionina 0.551 g
Prolina 2.519 g
Serina 0.787 g
Tirozina 1.117 g
Treonina 1.053 g
Triptofan 0.551 g
Valina 1.416 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 11.295 g
4:0 0.387 g
6:0 0.325 g
8:0 0.203 g
10:0 0.497 g
12:0 0.566 g
14:0 1.826 g
15:0 0.193 g
16:0 5.145 g
17:0 0.115 g
18:0 2.001 g
20:0 0.027 g
22:0 0.007 g
24:0 0.005 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 5.741 g
14:1 0.186 g
16:1 0.309 g
17:1 0.037 g
18:1 4.59 g
20:1 0.037 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 1.019 g
18:2 0.731 g
18:3 0.071 g
20:2 n-6 c,c 0.004 g
20:3 0.022 g
20:4 0.031 g
20:5 n-3 (EPA) 0.005 g
22:4 0.005 g
22:5 n-3 (DPA) 0.01 g
Acizi grasi trans (total) 0.72 g
Acizii grasi trans-monoenoici (total) 0.582 g
18:2 t 0.138 g
16:1 t 0.06 g
18:1 t 0.522 g
Acizii grasi trans-polienoici (total) 0.138 g
Colesterol 64 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente