Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 73 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 132 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 100 afisari
Mai multe retete

Branza, gjetost (brunost) - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 13.44 g
Aport caloric / Energic total 466 kcal
Aport energic 1948 kJ
Proteine 9.65 g
Cenusa 4.75 g
Lipide / Grasimi (total) 29.51 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 42.65 g
Minerale
Calciu, Ca 400 mg
Cupru, Cu 0.08 mg
Fier, Fe 0.52 mg
Fosfor, P 444 mg
Magneziu, Mg 70 mg
Mangan, Mn 0.04 mg
Potasiu, K 1409 mg
Seleniu, Se 14.5 µg
Sodiu, Na 600 mg
Zinc, Zn 1.14 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.315 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 1.382 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.813 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 3.351 mg
Vitamina B6 0.271 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 5 µg
Vitamina B9 - Folat 5 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 5 µg
Vitamina B12 2.42 µg
Vitamina A, IU 1113 IU
Vitamina A, RAE 334 µg
Vitamina A1 - Retinol 334 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.709 g
Acid glutamic 1.987 g
Alanină 0.325 g
Arginina 0.33 g
Cistina 0.057 g
Fenilalanina 0.54 g
Glicina 0.189 g
Histidina 0.293 g
Izoleucina 0.519 g
Leucina 0.992 g
Lizina 0.814 g
Metionina 0.318 g
Prolina 1.18 g
Serina 0.47 g
Tirozina 0.541 g
Treonina 0.393 g
Triptofan 0.135 g
Valina 0.765 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 19.16 g
4:0 0.957 g
6:0 0.566 g
8:0 0.33 g
10:0 0.576 g
12:0 0.831 g
14:0 3.27 g
16:0 8.662 g
18:0 3.477 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 7.879 g
16:1 0.534 g
18:1 6.955 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.938 g
18:2 0.508 g
18:3 0.429 g
Colesterol 94 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente