Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 68 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 97 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Branza, cottage, grasime redusa, din lapte cu 2% grasime - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 81.24 g
Aport caloric / Energic total 81 kcal
Aport energic 340 kJ
Proteine 10.45 g
Cenusa 1.27 g
Lipide / Grasimi (total) 2.27 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 4.76 g
Glucide / Zaharuri (total) 4 g
Lactoza 3.87 g
Galactoza 0.12 g
Minerale
Calciu, Ca 111 mg
Cupru, Cu 0.033 mg
Fier, Fe 0.13 mg
Fosfor, P 150 mg
Magneziu, Mg 9 mg
Mangan, Mn 0.015 mg
Potasiu, K 125 mg
Seleniu, Se 11.9 µg
Sodiu, Na 308 mg
Zinc, Zn 0.51 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.02 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.251 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.103 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.524 mg
Vitamina B6 0.057 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 8 µg
Vitamina B9 - Folat 8 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 8 µg
Vitamina B12 0.47 µg
Vitamina A, IU 236 IU
Vitamina A, RAE 68 µg
Vitamina A1 - Retinol 68 µg
Beta caroten 6 µg
Betaina 0.6 mg
Colina (total) 16.3 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.08 mg
Aminoacizi
Acid aspartic 0.963 g
Acid glutamic 2.446 g
Alanină 0.409 g
Arginina 0.467 g
Cistina 0.062 g
Fenilalanina 0.543 g
Glicina 0.209 g
Histidina 0.306 g
Izoleucina 0.556 g
Leucina 1.049 g
Lizina 0.878 g
Metionina 0.253 g
Prolina 1.155 g
Serina 0.601 g
Tirozina 0.568 g
Treonina 0.47 g
Triptofan 0.138 g
Valina 0.703 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 1.235 g
4:0 0.04 g
6:0 0.034 g
8:0 0.027 g
10:0 0.06 g
12:0 0.061 g
14:0 0.199 g
15:0 0.021 g
16:0 0.561 g
17:0 0.01 g
18:0 0.218 g
20:0 0.003 g
22:0 0.001 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 0.516 g
14:1 0.02 g
16:1 0.03 g
16:1 c 0.025 g
17:1 0.004 g
18:1 0.46 g
18:1 c 0.41 g
20:1 0.003 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.083 g
18:2 0.07 g
18:2 CLAs 0.009 g
18:2 n-6 c,c 0.047 g
18:3 0.007 g
18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.007 g
20:3 0.002 g
20:3 n-6 0.002 g
20:4 0.003 g
20:5 n-3 (EPA) 0.001 g
22:5 n-3 (DPA) 0.001 g
Acizi grasi trans (total) 0.067 g
Acizii grasi trans-monoenoici (total) 0.054 g
18:2 t 0.013 g
16:1 t 0.005 g
18:1 t 0.05 g
Acizii grasi trans-polienoici (total) 0.013 g
Colesterol 12 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente