Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 78 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 145 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 104 afisari
Mai multe retete

Branza, cheddar - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

18:2 t 0.214 g
16:1 t 0.101 g
18:1 t 0.816 g
Apa 36.75 g
Aport caloric / Energic total 403 kcal
Aport energic 1684 kJ
Proteine 22.87 g
Cenusa 3.71 g
Lipide / Grasimi (total) 33.31 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 3.37 g
Glucide / Zaharuri (total) 0.48 g
Glucoza (dextroza) 0.26 g
Lactoza 0.12 g
Galactoza 0.1 g
Minerale
Calciu, Ca 710 mg
Cupru, Cu 0.03 mg
Fier, Fe 0.14 mg
Fosfor, P 455 mg
Magneziu, Mg 27 mg
Mangan, Mn 0.027 mg
Potasiu, K 76 mg
Seleniu, Se 28.5 µg
Sodiu, Na 653 mg
Zinc, Zn 3.64 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina B1 - Tiamina 0.029 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.428 mg
Vitamina B3 - Niacina 0.059 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 0.41 mg
Vitamina B6 0.066 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 27 µg
Vitamina B9 - Folat 27 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 27 µg
Vitamina B12 1.1 µg
Vitamina D 24 IU
Vitamina D (D2 + D3) 0.6 µg
Vitamina D3 - Colecalciferol 0.6 µg
Vitamina A, IU 1242 IU
Vitamina A, RAE 337 µg
Vitamina A1 - Retinol 330 µg
Beta caroten 85 µg
Betaina 0.7 mg
Colina (total) 16.5 mg
Vitamina E (alfa-tocoferol) 0.71 mg
Vitamina K (filochinona - K1) 2.4 µg
Vitamina K (menachinona - MK4) 8.6 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 1.734 g
Acid glutamic 4.735 g
Alanină 0.751 g
Arginina 0.547 g
Cistina 0.123 g
Fenilalanina 1.074 g
Glicina 0.547 g
Histidina 0.547 g
Izoleucina 1.206 g
Leucina 1.939 g
Lizina 1.025 g
Metionina 0.547 g
Prolina 2.497 g
Serina 0.78 g
Tirozina 1.108 g
Treonina 1.044 g
Triptofan 0.547 g
Valina 1.404 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 18.867 g
4:0 0.634 g
6:0 0.539 g
8:0 0.337 g
10:0 0.82 g
12:0 0.935 g
14:0 3.005 g
15:0 0.318 g
16:0 8.625 g
17:0 0.191 g
18:0 3.394 g
20:0 0.048 g
22:0 0.015 g
24:0 0.008 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 9.391 g
14:1 0.296 g
16:1 0.504 g
16:1 c 0.403 g
17:1 0.059 g
18:1 7.403 g
18:1 c 6.587 g
20:1 0.065 g
22:1 0.001 g
22:1 c 0.001 g
24:1 c 0.001 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 0.942 g
18:2 1.171 g
18:2 CLAs 0.166 g
18:2 n-6 c,c 0.791 g
18:3 0.114 g
18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.108 g
18:3 n-6 c,c,c 0.003 g
18:3i 0.002 g
20:2 n-6 c,c 0.007 g
20:3 0.037 g
20:3 n-3 0.001 g
20:3 n-6 0.036 g
20:4 0.053 g
20:5 n-3 (EPA) 0.01 g
22:4 0.009 g
22:5 n-3 (DPA) 0.017 g
22:6 n-3 (DHA) 0.001 g
Colesterol 99 mg

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente