Ultimele retete

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea
RETETA

Legume de tot felul cu verdeturile primaverii si telemea

Reteta postata de Yummy · 65 afisari
Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar
RETETA

Deliciul primaverii- cartofi noi cu usturoi verde si marar

Reteta postata de Yummy · 94 afisari
farfuria cu sanatate,
RETETA

farfuria cu sanatate,

Reteta postata de Yummy · 86 afisari
Mai multe retete

Boabe de soia, boabe mature incoltite, gatite, prajite - valori nutritionale

Macronutrienti si micronutrienti

Valorile sunt afisate pentru o cantitate de 100 grame

Apa 67.2 g
Aport caloric / Energic total 125 kcal
Aport energic 523 kJ
Proteine 13.1 g
Cenusa 3.2 g
Lipide / Grasimi (total) 7.1 g
Carbohidrati
Carbohidrati (prin calculare) 9.4 g
Fibre (total) 0.8 g
Minerale
Calciu, Ca 82 mg
Cupru, Cu 0.527 mg
Fier, Fe 0.4 mg
Fosfor, P 216 mg
Magneziu, Mg 96 mg
Mangan, Mn 1.133 mg
Potasiu, K 567 mg
Seleniu, Se 0.6 µg
Sodiu, Na 14 mg
Zinc, Zn 2.1 mg
Vitamine si alte componente
Vitamina C 12 mg
Vitamina B1 - Tiamina 0.42 mg
Vitamina B2 - Riboflavina 0.19 mg
Vitamina B3 - Niacina 1.1 mg
Vitamina B5 - Acid pantotenic 1.186 mg
Vitamina B6 0.168 mg
Vitamina B9 - Folat (total) 127 µg
Vitamina B9 - Folat 127 µg
Vitamina B9 - Folat, DFE 127 µg
Vitamina A, IU 17 IU
Vitamina A, RAE 1 µg
Aminoacizi
Acid aspartic 1.775 g
Acid glutamic 1.968 g
Alanină 0.549 g
Arginina 0.905 g
Cistina 0.157 g
Fenilalanina 0.641 g
Glicina 0.503 g
Histidina 0.348 g
Izoleucina 0.581 g
Leucina 0.939 g
Lizina 0.752 g
Metionina 0.138 g
Prolina 0.675 g
Serina 0.652 g
Tirozina 0.478 g
Treonina 0.503 g
Triptofan 0.159 g
Valina 0.62 g
Lipide
Acizi grasi saturati (total) 0.985 g
14:0 0.007 g
16:0 0.714 g
18:0 0.264 g
Acizi grasi mono nesaturati (total) 1.609 g
16:1 0.014 g
18:1 1.581 g
20:1 0.014 g
Acizi grasi poli nesaturati (total) 4.009 g
18:2 3.537 g
18:3 0.472 g

Tip informatii: Clasic
Ultima actualizare conform serviciului de cercetare agricolă USA: 2019-04-01

Căutare

Introduceţi alimentul căutat sau selectaţi categoria de alimente