Catalog Tina R
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii acestora.
Catalog Tina R

Imbracaminte Tina R.ro


Va place? Dati LIKE
Catalog online Tina R
Catalog

Luni, 25 Ianuarie 2016

Slogan: .

Imbrcaminte si tinute speciale pentru fiecare


tina rBrandul Tina R este pe piata inca din 1994 si in decursul anilor si-a castigat un renume puternic in industria confectiilor din Romania. Fiind un produs 100% romanesc se bucura de un real succes in randul doamnelor si domnisoarelor amatoare de shopping. Dispunand de magazine atat online cat si offline, TinaR este aproape de clientii sai cu colectii de haine produse proprii sau alese cu stil din colectiile altor producatori consacrati. In gama de produse vestimentare ce se gaseste pe rafturile magazinelor sunt rochii, bluze, sacouri, pantaloni si compleuri realizate din materiale de calitate cu design modern.

Catalogul online cu haine si imbracaminte TinaR.ro
Imbracamintea ce se comercializeaza in magazinele TinaR este conceputa si realizata in ateliere proprii sau este aleasa de la alti producatori renumiti in industria modei. Articolele vestimentare pot fi vazute in magazin sau pe internet in catalogul online Tina R, pliantul oferind o imagine de ansamblu asupra hainelor si accesoriilor disponibile. Blugi, rochite, pantofi si alte accesorii se pot comanda online dupa rasfoirea catalogului TinaR. In brosura disponibila nu sunt uitati nici barbatii, hainele pentru barbati putand fi cumparate din magazin sau direct de pe internet.

Magazine Tina R - Pliant haine online


Dispunand de peste 14 magazine in tara si un magazin online de haine, Tina R este aproape de clientii sai si le ofera cele mai interesante si elegante haine si accesorii vestimentare. Magazine TinaR se gasesc in Bucuresti, Constanta, Buzau, Neamt sau Arad, fiecare locatie fiind locul unde cumparaturile se fac cu placere, diversitatea hainelor fiind pe gustul fiecaruia.

Magazin Tina R Adresa magazin Tina R - Harta
Tina R Arad Calea Aurel Vlaicu 225 - 235
Tina R Brasov - Piata Sfatului Str. Republicii 2
Tina R Bucuresti - Afi Cotroceni Bdul Vasile Milea 4
Bucuresti Auchan Titan Bdul 1 Decembrie 1918 nr. 33A
Bucuresti Bratianu Bdul I.C. Bratianu 16-18
Bucuresti Grand Arena Bdul Metalurgiei 12-18
Bucuresti Liberty Center Str. Progresului 151 - 171
Bucuresti Piata Romana Bdul Magheru 32-36
Bucuresti Unirea Shopping Center Piata Unirii 1
Bucuresti Vitantis Sos. Vitan Barzesti 7A
Tina R Buzau Str. Unirii 101 A
Tina R Constanta - Tom Carrefour Bdul Tomis 401
Constanta Tomis Mall Str. Stefan cel Mare 36-40
Tina R Piatra Neamt Str. Plaiesului 2

Haine disponibile in brosura Tina R


In paginile pliantelor si prospectelor ce se gasesc in fiecare magazin sunt prezentate accesorii vestimentare si articole textile de calitate la cele mai mici preturi. Promotiile sunt la diferite articole de imbracaminte si presupun preturi mici, unele dintre oferte fiind si de 19 lei pentru un articol vestimentar. In orice magazin Tina R hainele se gasesc gasesc in toate marimile, de la XS la 5XL, fiecare client gasindu-si imbracamintea preferata la marimea potrivita. In catalog puteti gasi:

  • blugi
  • fuste
  • rochii pentru ocazii speciale
  • rochii office
  • incaltaminte barbati
  • pantofi dama