Catalog Leroy Merlin
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii acestora.
Catalog Leroy Merlin

Produse Leroy Merlin.ro pentru bricolaj si amenajari


Va place? Dati LIKE
Catalog online Leroy Merlin
Catalog

Duminica, 24 Ianuarie 2016

Sloganul Leroy Merlin: Preturi uimitoare pentru o casa primitoare

Istoria companiei

leroy merlinIstoria firmei Leroy Merlin incepe in Franta in anul 1923 cand Adolphe Leroy si Rose Merlin se asociaza si pun bazele unui depozit-magazin ce vindea produse americane ramase dupa primul razboi mondial, firma numindu-se Stock Americain.
Dupa succesul obtinut si increzatori in oportunitatile de afaceri compania isi diversifica serviciile oferite prin vanzarea de produse Leroy Merlin de bricolaj, gradinarit, materiale de constructii, instalatii sanitare si decoratiuni interioare.
In 1960 firma isi schimba numele in cel actual, Leroy Merlin, iar din 1980 incepe expansiunea internationala prin deschiderea primului magazin in Spania.
Un tel al firmei este protejarea mediului inconjurator iar in acest scop dezvolta un segment dedicat energiei regenerabile.
Astfel, magazinele Leroy Merlin beneficiaza de centre de productie proprii a energiei electrice prin instalarea de panouri fotovoltaice ce acopera o parte a energiei consumate.Catalogul online www Merlin Leroy.ro
In cadrul catalogului Leroy Merlin se poate vedea oferta de produse si accesorii pentru bricolaj, gradinarit, materiale de constructii si amenajari interioare.
Pliantele si brosurile din magazin contin si idei si sfaturi practice pentru orice proiect in domeniu.
Ofertele curente din catalogul Merlin Leroy.ro sunt suplimentate cu numeroase promotii in magazine la o gama larga de articole.
Catalogul poate fi urmarit pe pagina de internet www leroy merlin unde in categoria speciala "Super Afacere" sunt prezentate cele mai noi promotii.
Ofertele din aceasta categorie sunt la materiale de constructii, sisteme de incalzire, articole de gradinarit si bricolaj si multe altele.
Produsele din catalogul Leroy Merlin sunt la cele mai mici preturi, acest fapt datorandu-se si faptului ca firma si-a dezvoltat marci proprii cu articole de calitate.

Magazin Leroy Merlin Romania - Bucuresti, Craiova


In Romania s-a deschis primul magazin Leroy Merlin in apropiere de Bucuresti, pe Soseaua Chitilei.
Magazinul se intinde pe 9000 metri patrati si beneficiaza de o zona Drive-In pentru acces mai usor la produsele voluminoase si la materialele de constructii.
Parcarea destinata clientilor dispune de sute de locuri iar accesul se face dinspre Sos. Chitilei.
In cadrul magazinului Leroy Merlin Bucuresti clientii beneficiaza de o serie de servicii: mixare vopseluri, debitare produse din lemn si PAL, consiliere gratuita in proiectul ales, indrumarea catre cele mai potrivite produse pentru atingerea scopului propus, inchirierea de scule si unelte, servicii de transport marfa si multe altele.
In primavara anului 2014 se va deschide noul magazin Leroy Merlin din Craiova, locul unde orice proiect de bricolaj isi va gasi rezolvarea.

Magazin Leroy Merlin Adresa magazin Leroy Merlin - Harta
Leroy Merlin Bucuresti Soseaua Chitilei 284
Leroy Merlin Craiova Electroputere Parc Craiova

Sfaturi practice de la Leroy Merlin


La Leroy Merlin beneficiezi pe langa preturile foarte bune la materiale de constructii si articole de bricolaj si de sfaturi practice si indrumari in atingerea telului propus.
In paginile site-ului gasesti idei pentru amenajarea locuintei, aranjarea bucatariei, holului si camerei de zi, sfaturi practice pentru montarea diferitelor accesorii, montajului placilor de gips carton si reconditionarea placilor crapate.
Tot in cadrul sectiunii de indrumare puteti vedea cum se monteaza galeria pentru perdele si cum sa iti pui singur tapetul pe perete.

Referinte:
Deschidere magazin Leroy Merlin in Craiova
Locatie magazin Leroy Merlin Bucuresti